Welkom bij  Dakwerken Carl Godderis

Dakwerken Torhout

Dakwerken Carl Godderis is al 35 jaar uw vaste waarde voor dakbedekking, zinkwerken, gevelbekledingdakisolatie en dakrenovatie in West-Vlaanderen. Ons bedrijf is al aan zijn tweede generatie toe en heeft intussen 8 werknemers in dienst die u graag verder helpen met de plaatsing van uw nieuwe dak of met herstelwerken.

Dakwerken Torhout

Bent u bezig met een nieuwbouwproject en zoekt u een erkend dakwerker om u een dak boven het hoofd te bezorgen? Zit u met een lek of met gebroken pannen? Of is uw dakgoot dringend aan vervanging toe? Carl Godderis en zijn team werken snel en efficiënt om op al uw vragen een antwoord te bieden.

Dakwerken Torhout

Met Carl Godderis haalt u een erkend dakdekker in huis, dus kunt u er zeker van zijn dat er strikt volgens de normen wordt gewerkt, zonder onaangename verrassingen! Voor meer info kunt u ons telefonisch bereiken, en dat 7 dagen op 7!

ONZE DIENSTEN

Dakwerken Torhout

dakwerken carl Godderis

Nieuwbouw

Plaatsing van een geheel dak voor uw nieuwbouwproject. Dit kan zowel een hellend dak met kleien pannen als een plat dak met EPDM-bekleding zijn.

Renovatie

De renovatie van uw bestaande dak. Zowel voor kleine herstellingen als voor grotere werken bent u bij ons op de juiste plaats.

Isolatie

Is de isolatie van uw oude dak dringend aan vernieuwing toe? Carl Godderis plaatst zowel binnen- als buitenisolatie met behulp van PIR, spijkerflensdekens, isolatievlokken of sarking

Dakgoten

U kunt door ons uw oude dakgoot laten herstellen of vervangen. Wij werken enkel met hoogwaardige materialen, zodat u zeker bent van een degelijke investering op lange termijn.

Wat we doen dakwerken - dakdekker Godderis Carl

Gevelbekleding

Gevelbekleding met behulp van leien of zinken platen. Hierdoor krijgt uw woning extra uitstraling en is ze beschermd tegen de weerselementen.

U kunt op ons rekenen in de volgende regio’s

KortemarkHandzameTorhoutKoekelareIchtegemLichterveldeStadenHoogledeArdooieTieltWingeneBruggeZedelgemOostkampMaldegemRoeselareWest-VlaanderenOost-Vlaanderen

Dakwerken Kortemark Dakwerken Handzame Dakwerken Torhout Dakwerken Koekelare Dakwerken Ichtegem Dakwerken Lichtervelde Dakwerken Staden Dakwerken Hooglede Dakwerken Ardooie Dakwerken Tielt Dakwerken Wingene Dakwerken Brugge Dakwerken Zedelgem Dakwerken Oostkamp Dakwerken Maldegem Dakwerken Roeselare Dakwerken West-Vlaanderen Dakwerken Oost-Vlaanderen Dakwerken Leffinge

Bent u geintresseerd?

Neem dan vandaag nog contact op met Dakwerken Carl Godderis voor meer informatie of een vrijblijvende offerte – Wij nemen zo snel mogelijk terug contact op met u!