vc_row]

35 jaar ervaring in Dakwerken Een nieuw dak Van A tot Z Dakrenovatie & bijbehorende premies
[/vc_row]

Dakrenovatie en bijbehorende premies

Wat er precies nodig is bij de dakrenovatie van een bestaand dak, dat verschilt van situatie tot situatie. Carl Godderis en zijn team komen ter plaatse kijken welke werken er uitgevoerd moeten worden, en welke delen van uw dak nog in goede staat zijn.

Bij ons dus geen verborgen kosten of onnodige werken: zit u met een lek maar is het grootste deel van uw dakpannen nog in goede staat, dan kunnen deze gewoon opnieuw worden gelegd nadat we bijvoorbeeld een nieuw onderdak hebben geplaatst en de gebroken pannen hebben vervangen. U zult ervan versteld staan hoe snel de werken soms kunnen gaan.

We controleren ook of uw dakgoot nog in goede staat is, en of alles nog in orde is met de bestaande isolatie van uw dak. U investeert hiermee op lange termijn, want een goede en professioneel geïnstalleerde isolatie kan u op termijn veel geld aan verwarmingskosten besparen. Ons team zal controleren of uw dak zowel water- als luchtdicht is en dat er geen warmtelekken zijn.

U ziet: het is vaak voordeliger om alles ineens te laten nakijken en om de eventueel benodigde werken samen te laten uitvoeren. Zo bent u zeker dat u investeert op lange termijn. Bovendien heeft u waarschijnlijk recht op een isolatiepremie: we vertellen er u graag alles over.

Vergeet immers niet dat u met Carl Godderis een erkend dakwerker in huis haalt. Deze erkenning is een belangrijk bewijs van betrouwbaarheid: u kunt er zeker van zijn dat de herstellingen aan uw dak uitgevoerd worden volgens de wettelijk voorziene bepalingen.

Maar een beroep doen op een erkend dakwerker heeft nog een tweede groot voordeel: het is een noodzakelijk gegeven indien u een premie wilt aanvragen bij het Vlaams Gewest, uw netbeheerder of uw gemeente voor de renovatie van uw dak. Er zal u bij deze instanties om officiële documenten worden gevraagd. Wij brengen samen met u al het benodigde papierwerk in orde.

dak voor en na met nieuwe lei van eternit tecta 40x24
Renovatie met new stonit lei 40 x24 voor
Renovatie met stormpan nr 44 Voor
renovatie met koramic vario 18 voor
Gevelrenovatie met lei boronda 40 x 27 donkergrijs voor
Renovatie met new stonit lei 40 x24 na
Renovatie met stormpan nr 44 na
renovatie met koramic vario 18 na
Gevelrenovatie met lei boronda 40 x 27 donkergrijs na
VoorNa2
VoorNa6
dak voor en na met nieuwe lei van eternit tecta 40x24
VoorNa5
VoorNa4
VoorNa3
VoorNa1

U kunt op ons rekenen in de volgende regio’s

KortemarkHandzameTorhoutKoekelareIchtegemLichterveldeStadenHoogledeArdooieTieltWingeneBruggeZedelgemOostkampMaldegemRoeselareWest-VlaanderenOost-Vlaanderen

Bent u geintresseerd?

Neem dan vandaag nog contact op met Dakwerken Carl Godderis voor meer informatie of een vrijblijvende offerte – Wij nemen zo snel mogelijk terug contact op met u!

Menu