Dak isoleren Zedelgem

een waaier aan keuzes

Samen met u bekijkt Carl Godderis wat de beste optie is voor de warmte- en geluidsisolatie van uw woning. We houden hierbij rekening met uw persoonlijke wensen en het budget dat u voor ogen heeft.

Dak isoleren Zedelgem

PIR-platen

dakisolatie PIR isolatie

Voor de isolatie van uw huis raken kunststofplaten uit PIR (polyisocyanuraat) steeds meer ingeburgerd. Dit komt omdat de isolatiematerialen die vroeger werden gebruikt, zoals glas- of rotswol niet enkel de huid kunnen irriteren, maar ook omdat PIR bijna dubbel zo goed isoleert zonder daarbij veel ruimte in te nemen.

PIR-platen werken het best als ze onder uw bestaande dakstructuur of de spanten kunnen worden geplaatst, maar ze zijn licht en kunnen makkelijk op maat worden gesneden indien er tussen de spanten moet worden geïsoleerd. Bovendien zijn de platen brandveilig en nemen ze geen vocht op. PIR-isolatie is een flexibele keuze voor de isolatie van uw woning, omdat het zowel kan worden aangebracht onder een hellend dak (onder de spanten) als onder een plat dak (onder de EPDM-laag).

Dak isoleren Zedelgem

Sarking

Dak isoleren - dakisolatie - sarking

Een relatief nieuwe isolatietechniek is sarking. Het grote voordeel van sarking is dat er panelen aan de buitenzijde van uw dak worden geplaatst, op de spanten. Deze platen klikken bovendien handig in elkaar: het is een kwestie van de pannen eraf te halen, de platen erop te leggen en de pannen opnieuw te plaatsen. Omdat de platen naadloos in elkaar passen, is er minder warmteverlies. Doordat de isolatie aan de buitenzijde van uw dak ligt, verliest u binnen in het huis geen ruimte en verloopt het hele proces zonder bevuiling van uw woning.

Sarking is de ideale oplossing bij dakrenovaties waarbij een nieuwe isolatie moet worden gecombineerd met het vervangen van de dakbedekking. Het beschermt zo uw dakconstructie, waardoor de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verhoogd. Daar tegenover staat de wat hogere kostprijs in vergelijking met andere isolatiemogelijkheden.

U kunt op ons rekenen in de volgende regio’s

KortemarkHandzameTorhoutKoekelareIchtegemLichterveldeStadenHoogledeArdooieTieltWingeneBruggeZedelgemOostkampMaldegemRoeselareWest-VlaanderenOost-Vlaanderen

Dak isoleren Kortemark Dak isoleren Handzame Dak isoleren Torhout Dak isoleren Koekelare Dak isoleren Ichtegem Dak isoleren Lichtervelde Dak isoleren Staden Dak isoleren Hooglede Dak isoleren Ardooie Dak isoleren Tielt Dak isoleren Wingene Dak isoleren Brugge Dak isoleren Zedelgem Dak isoleren Oostkamp Dak isoleren Maldegem Dak isoleren Roeselare Dak isoleren West-Vlaanderen Dak isoleren Oost-Vlaanderen Dak isoleren Leffinge

Bent u geintresseerd?

Neem dan vandaag nog contact op met Dakwerken Carl Godderis voor meer informatie of een vrijblijvende offerte – Wij nemen zo snel mogelijk terug contact op met u!