Dakisolatie: een waaier aan keuzes

Samen met u bekijkt Carl Godderis wat de beste optie is voor de warmte- en geluidsisolatie van uw woning. We houden hierbij rekening met uw persoonlijke wensen en het budget dat u voor ogen heeft.

Dakisolatie met PIR isolatie Tielt

dakisolatie PIR isolatie

Voor de isolatie van uw huis raken kunststofplaten uit PIR (polyisocyanuraat) steeds meer ingeburgerd. Dit komt omdat de isolatiematerialen die vroeger werden gebruikt, zoals glas- of rotswol niet enkel de huid kunnen irriteren, maar ook omdat PIR isolatie Tielt bijna dubbel zo goed isoleert zonder daarbij veel ruimte in te nemen.

PIR isolatie Tielt werkt het best als ze onder uw bestaande dakstructuur of de spanten kunnen worden geplaatst, maar ze zijn licht en kunnen makkelijk op maat worden gesneden indien er tussen de spanten moet worden geïsoleerd. Bovendien zijn de platen brandveilig en nemen ze geen vocht op. PIR isolatie Tielt is een flexibele keuze voor de isolatie van uw woning, omdat het zowel kan worden aangebracht onder een hellend dak (onder de spanten) als onder een plat dak (onder de EPDM-laag).

Dakisolatie met Sarking

Dak isoleren - dakisolatie - sarking

Een relatief nieuwe isolatietechniek is sarking. Het grote voordeel van sarking is dat er panelen aan de buitenzijde van uw dak worden geplaatst, op de spanten. Deze platen klikken bovendien handig in elkaar: het is een kwestie van de pannen eraf te halen, de platen erop te leggen en de pannen opnieuw te plaatsen. Omdat de platen naadloos in elkaar passen, is er minder warmteverlies. Doordat de isolatie aan de buitenzijde van uw dak ligt, verliest u binnen in het huis geen ruimte en verloopt het hele proces zonder bevuiling van uw woning.

Sarking is de ideale oplossing bij dakrenovaties waarbij een nieuwe isolatie moet worden gecombineerd met het vervangen van de dakbedekking. Het beschermt zo uw dakconstructie, waardoor de levensduur van uw dak aanzienlijk wordt verhoogd. Daar tegenover staat de wat hogere kostprijs in vergelijking met andere isolatiemogelijkheden.

U kunt op ons rekenen in de volgende regio’s

KortemarkHandzameTorhoutKoekelareIchtegemLichterveldeStadenHoogledeArdooieTieltWingeneBruggeZedelgemOostkampMaldegemRoeselareWest-VlaanderenOost-Vlaanderen

PIR isolatie Kortemark PIR isolatie Handzame PIR isolatie Torhout PIR isolatie Koekelare PIR isolatie Ichtegem PIR isolatie Lichtervelde PIR isolatie Staden PIR isolatie Hooglede PIR isolatie Ardooie PIR isolatie Tielt PIR isolatie Wingene PIR isolatie Brugge PIR isolatie Zedelgem PIR isolatie Oostkamp PIR isolatie Maldegem PIR isolatie Roeselare PIR isolatie West-Vlaanderen PIR isolatie Oost-Vlaanderen PIR isolatie Leffinge

Bent u geintresseerd?

Neem dan vandaag nog contact op met Dakwerken Carl Godderis voor meer informatie of een vrijblijvende offerte – Wij nemen zo snel mogelijk terug contact op met u!