Dakrenovatie Koekelare

Dakrenovatie en bijbehorende premies

Dakrenovatie Koekelare

Wat er precies nodig is bij de dakrenovatie Koekelare, van een bestaand dak, dat verschilt van situatie tot situatie. Carl Godderis en zijn team komen ter plaatse kijken welke werken er uitgevoerd moeten worden, en welke delen van uw dak nog in goede staat zijn.

Bij ons dus geen verborgen kosten of onnodige werken: zit u met een lek maar is het grootste deel van uw dakpannen nog in goede staat, dan kunnen deze gewoon opnieuw worden gelegd nadat we bijvoorbeeld een nieuw onderdak hebben geplaatst en de gebroken pannen hebben vervangen. U zult ervan versteld staan hoe snel de werken soms kunnen gaan.

We controleren ook of uw dakgoot nog in goede staat is, en of alles nog in orde is met de bestaande isolatie van uw dak. U investeert hiermee op lange termijn, want een goede en professioneel geïnstalleerde isolatie kan u op termijn veel geld aan verwarmingskosten besparen. Ons team zal controleren of uw dak zowel water- als luchtdicht is en dat er geen warmtelekken zijn.

U ziet: het is vaak voordeliger om alles ineens te laten nakijken en om de eventueel benodigde werken samen te laten uitvoeren. Zo bent u zeker dat u investeert op lange termijn. Bovendien heeft u waarschijnlijk recht op een isolatiepremie: we vertellen er u graag alles over.

Vergeet immers niet dat u met Carl Godderis een erkend dakwerker in huis haalt. Deze erkenning is een belangrijk bewijs van betrouwbaarheid: u kunt er zeker van zijn dat de herstellingen aan uw dak uitgevoerd worden volgens de wettelijk voorziene bepalingen.

Maar een beroep doen op een erkend dakwerker heeft nog een tweede groot voordeel: het is een noodzakelijk gegeven indien u een premie wilt aanvragen bij het Vlaams Gewest, uw netbeheerder of uw gemeente voor de renovatie van uw dak. Er zal u bij deze instanties om officiële documenten worden gevraagd. Wij brengen samen met u al het benodigde papierwerk in orde.

U kunt op ons rekenen in de volgende regio’s

KortemarkHandzameTorhoutKoekelareIchtegemLichterveldeStadenHoogledeArdooieTieltWingeneBruggeZedelgemOostkampMaldegemRoeselareWest-VlaanderenOost-Vlaanderen

Dakrenovatie Kortemark Dakrenovatie Handzame Dakrenovatie Torhout Dakrenovatie Koekelare Dakrenovatie Ichtegem Dakrenovatie Lichtervelde Dakrenovatie Staden Dakrenovatie Hooglede Dakrenovatie Ardooie Dakrenovatie Tielt Dakrenovatie Wingene Dakrenovatie Brugge Dakrenovatie Zedelgem Dakrenovatie Oostkamp Dakrenovatie Maldegem Dakrenovatie Roeselare Dakrenovatie West-Vlaanderen Dakrenovatie Oost-Vlaanderen Dakrenovatie Leffinge

Bent u geintresseerd?

Neem dan vandaag nog contact op met Dakwerken Carl Godderis voor meer informatie of een vrijblijvende offerte – Wij nemen zo snel mogelijk terug contact op met u!