Nieuw dak Hooglede

Een nieuw dak, van A tot Z

Voor een nieuw dak Hooglede leggen we zowel platte als hellende daken. Beide opties hebben zo hun specifieke voordelen. Kiezen voor een hellend nieuw dak Hooglede, dat is kiezen voor traditie. Maar naast het esthetische aspect, maakt het je woning ook compacter en zorgt het tegelijk voor een extra ruimte in het huis.
Dakpannen uit klei gaan bovendien tientallen jaren mee: de levensduur van een hellend dak is dan ook meteen het grootste argument om voor deze optie te kiezen.

Eén van de belangrijkste keuzes bij het bouwen van een nieuwbouwwoning, is het dak. Een goed geïsoleerde dakbedekking kan immers vele euro’s besparen op uw energiefactuur.
Carl Godderis en zijn team van dakdekkers helpen u van A tot Z en beantwoorden met behulp van hun jarenlange ervaring en kennis al uw vragen.

Tegenwoordig is de keuze voor een plat nieuw dak Hooglede echter aan een opmars bezig, zeker bij nieuwbouwwoningen. De tijden dat een plat dak voor een hellend moest onderdoen, zijn intussen wel voorbij: de technologische vooruitgang zorgt ervoor dat platte daken steeds duurzamer worden.
De isolatie verloopt net zo makkelijk als bij een hellend dak, en de kostprijs van de installatie ligt een pak lager dan bij een traditionele dakbedekking met pannen. Bij Carl Godderis gebruiken we EPDM-bekleding voor platte daken. Dit uiterst duurzame materiaal gaat wel tot 50 jaar mee.

Bij uw nieuwe dak hoort uiteraard ook een dakgoot. Deze is zo goed als altijd vervaardigd uit zink, omdat dit materiaal zeer goed bestand is tegen de weerselementen.
Bovendien is de prijs/kwaliteitverhouding optimaal, omdat eventuele reparaties eenvoudig en relatief goedkoop zijn.

Misschien weet u al precies wat u wilt, misschien ook niet. Carl Godderis zelf is steeds persoonlijk aanwezig op de werf en behoudt zo het overzicht over de dakwerken.
Met zijn jarenlange ervaring informeert hij u graag over de beste keuze voor uw woning, en over de overheidspremies waar u recht op heeft. Uiteraard zorgen wij hierbij ook voor ondersteuning wat betreft het nodige papierwerk.

U kunt op ons rekenen in de volgende regio’s

KortemarkHandzameTorhoutKoekelareIchtegemLichterveldeStadenHoogledeArdooieTieltWingeneBruggeZedelgemOostkampMaldegemRoeselareWest-VlaanderenOost-Vlaanderen

Nieuw dak Kortemark Nieuw dak Handzame Nieuw dak Torhout Nieuw dak Koekelare Nieuw dak Ichtegem Nieuw dak Lichtervelde Nieuw dak Staden Nieuw dak Hooglede Nieuw dak Ardooie Nieuw dak Tielt Nieuw dak Wingene Nieuw dak Brugge Nieuw dak Zedelgem Nieuw dak Oostkamp Nieuw dak Maldegem Nieuw dak Roeselare Nieuw dak West-Vlaanderen Nieuw dak Oost-Vlaanderen Nieuw dak Leffinge

Bent u geintresseerd?

Neem dan vandaag nog contact op met Dakwerken Carl Godderis voor meer informatie of een vrijblijvende offerte – Wij nemen zo snel mogelijk terug contact op met u!